Održan humanitarni koncert Slavonskih Lola za izgradnju naše Crkve

Sinoćnja je večer (18.11.2012) za sve koji su se zaputili prema domu 'Bešlić' protekla u znaku zabave, druženja, pjesme, dobrote i humanosti, a sve u cilju nastavka izgradnje nove Župne Crkve Kraljice sv. Krunice.

Kako je ovo bio humanitarni događaj, na ulazu je kao i uvijek svatko mogao dati dobrovoljan prilog.

Predgrupa Slavonskim lolama koji su napravili odličan provod, zabavili su nas naši Ljupinski tamburaši.

Nešto malo poslje 20h na pozornicu su izašle Slavonske lole na čelu s našim Župnikom i prije nego što su svojim hitovima 'zapalili' mnogobrojnu publiku, Župnik naše Župe Vlč. Ivan Štivičić prigodnim riječima otvorio koncert te pozdravio gosp. Branka Bešlića koji je dao na korištenje svoj dom te pozdravio bivšeg Župnika koji se odazvao na ovaj humanitarni koncert te zahvalio našim Župljanima na odazivu te Župnim suradnicima na nesebičnoj pomoći pri organizaciji prošlih a i budućih događanja.

Naravno, ništa nije moglo proći bez naglaska na naše Heroje - Generale kojima samo zahvalili velikim pljeskom te u srcima prisjetili Vukovara i žrtava Domovinskog rata.

Na sami početak nastupa Slavonskih lola, svi smo zajedno zahvalili Bogu na ovom veličanstvenom druženju. Pjevajući svoje hitove Slavonske lole su napravile odličan ugođaj i koncert za pamćenje za sve posjetitelje na kojem su prisustovalo mlado i staro, veliko i malo!

Uglavnom, cilj je postignut i svi su se svojim domovima vratili zadovoljni i sretni a ujedno pridonijeli svojim prilogom za nastavak izgradnje naše nove Župne Crkve. 

 
Fotografije možete pogledati u galeriji.

Podijeli