Božićna priredba u filijali Ljupina

Već osmu godinu za redom održava se Božićna priredba u filijali Ljupina, koju su organizirali učenici i učitelji područne škole Ljupina.

Od Božića do Božića ima godina, kao što kaže naša, već tradicionalna, uvodna pjesma, a godina je prošla i od prošlogodišnjeg susreta na istomu mjestu, u isto vrijeme, na spomendan Nevine dječice - 28. prosinca.

Svi smo godinu stariji, pridružili su nam se i novi članovi, dok smo neke otpratili u srednjoškolske klupe, no namjera okupljanja ostaje uvijek ista- dijeljenje božićne radosti s najmlađima.

Brojni roditelji, mještani i ostali gosti već osmi godinu, božićnu radost koja se nastanila u srcima, podijelili su poznatim izvođačima- članovima Školskog tamburaškog orkestra Ljupina i dječjeg zbora te glumcima Scenske družine.

Ono što su marljivo uvježbavali, predstavili su u igrokazu u tri slike simboličnog naslova: Srce Božiću - Božić u srcu. Na sceni su se izmjenjivali maleni glumci i pjevači, čije pjesme ne bi bilo bez zvonkih zvuka tambura.

Kako nam se približava i novo ljeto, te ćemo za koji dan ispratit staru, a dočekati novu godinu, novogodišnju čestitku pjesmom Happy new year , na samom kraju svim posjetiteljima, uputile su i najstarije članice Scenske družine, inače i vrsne pjevačice!

No, druženje sa šezdesetak izvođača, koji su i ove godine na zaslužene praznike pošli tek nakon priredbe, nije prestalo. Nastavljeno je uz zakusku organiziranu od strane roditelja i mještana dobra srca.

Fotografije božićne priredbe u filijali Ljupina možete pogledati u našoj galeriji.

Podijeli