U našoj župi završene prijave za SHKM

Susret hrvatske katolički mladeži u Dubrovniku svakim danom sve je bliži, a na današnji dan do Susreta ostalo je točno dva mjeseca.

Tog vikenda, 26. i 27. travnja u Dubrovnik će se „sliti“ mnoštvo mladih iz Hrvatske i dijaspore, te će na dva dana, bez obzira na njegovu bogatu i dugačku povijest, postati najmlađi grad u cijeloj domovini. Pripreme u Dubrovačkoj biskupiji na svom su vrhuncu, a vjerujemo da se i mladi širom domovine pripremaju za SHKM u Dubrovniku. 

Također, u našoj župi su završene prijave mladih za sudjelovanje na SHKM-u. Za sve dodatne detalje u vezi putovanja, kotizacije, majica i različitih materijala saznati će te na susretu mladih koji se održava svake subote u župnom stanu.

Također, svi mladi koji dolaze, kako je praksa i prijašnjih susreta, nose sa sobom vreće za spavanje iz razloga što neke obitelji primaju i više mladih nego što imaju kreveta. Potrebno je naglasiti da je u Dubrovačkoj biskupiji izniman odaziv i obitelji i mladih među kojima svatko na svoj način sudjeluju u organizaciji ovog velikog događaja. Na kraju organizatori svim sudionicima poručuju: „S nestrpljenjem i radošću vas iščekujemo, vidimo se za dva mjeseca!“

Podijeli